SLAVNI NA STRANPUTICI: O čemu je sve ovisan i kako propada Charlie Sheen

charlie sheen

Charlieju Sheenu ne ide dobro. Poznati glumac ima problema na baš svim životnim poljima. Bolestan je, vodi sudske sporove s bivšim suprugama i ljubavnicama, ima silne dugove.

Silno ga pritišće i bivša supruga Brooke Mueller koja ne odustaje od alimentacije u mjesečnom iznosu od 55.000 dolara.

Snimajući seriju “Dva i po muškarca” Charile je zarađivao gotovo 800.000 dolara mjesečno, ali bilo je to nekad. Malo je posla jer većina produkcijskih kuća ne želi s njim raditi zbog njegove nagle naravi i problema s raznim ovisnostima.

Za liječenje troši mnogo, prihodi slabi, i novac nestaje. Charlie je tako nedavno objavio kako je u dugu 12 milijuna dolara. Međutim, oni koji bolje poznaju njegovu situaciju kažu da je dug i mnogo veći.

Za jedan američki magazin čak je izjavio kako uz pomoć odvjetnika želi napraviti nove ugovore s bivšim suprugama. Razlog –  nije u mogućnosti plaćati alimentacije.

Kaže i da je 10 milijuna dolara potrošio samo kako bi ušutkao ljude koji su prijetili da će sve o njegovoj bolesti ispričati medijima.

Onda je i sam priznao kako ima HIV. Ljudima koji su ga ucjenjivali poručio je da su taj novac oteli od njegove djece. Mnogi kažu da će morati na kraju proglasiti bankrot.

 

 

 

Komentiraj