ŠKORO O HDZ-U U ZAGREBU: Četiri su godine statirali u kukuruzu i podržavali trgovačku koaliciju

“Možemo biti četvrti, treći, drugi. Ja mislim da ću ući u drugi krug”, rekao je za N1 televiziju Miroslav Škoro, kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, komentirajući ankete, a potom je imao i poruku za HDZ i njihove tvrdnje da će mu ovo biti još jednom da je “gubitnik na izborima”.

“Ne sjećam se kad je HDZ bio na vlasti u Zagrebu, osim što su statirali u kukuruzu zadnje četiri godine. Oni su, u stvari, u Skupštini bili ljudi koji su podržavali sve ono što je njihovim trgovačkim koalicijskim odnosima pasalo. Ali nije njihov kandidat bio gradonačelnik Zagreba. Neće njihov kandidat biti gradonačelnik, to znamo svi i neće se u Zagrebu graditi tvornica cjepiva protiv karcinoma. Međutim, Zagreb će se obnoviti i ići novim smjerom upravljanja.”

“Argument da sam izgubio ovo ili ono je smiješan. Napravili smo političku sdtranku koja je vrlo zanimljiva, koja u svim jedinicama izlazi na izbore”, ustvrdio je Škoro za N1.

“Prije četiri godine kad se Tomašević kandidirao, imao je četiri i po posto. Politika je takva. Sada je čovjek uvjerljivi favorit u ovim izborima. Život teče dalje, danas je ovako, sutra je onako, pustimo ljudima da odluče”, rekao je i na kraju komentirao mogućnosti da nakon izbora Domovinski pokret uđe u neku koaliciju u Zagrebu: