SJAJNA VIJEST SA SAVE: Sandro Sukno pliva s hrvatskim reprezentativcima!

Podijelite članak

sandro sukno

Hrvatska seniorska vaterpolska reprezentacija u zasad još uvijek nekompletnom sastavu, nalazi se na pripremama u Zagrebu, na plivalištu Mladosti iz Savu. A s njima je i jedno poznato lice – Sandro Sukno!

Izbornik Ivica Tucak na raspolaganju ima 11 igrača koji su time započeli s prvim pripremama za završni turnir Svjetske lige u Budimpešti, od 18. do 24. lipnja.

Na ovim pripremama još uvijek nema hrvatskih reprezentativaca iz Juga CO, kao niti Andre Bušlje iz Olympiacosa odnosno Josipa Vrlića iz Barcelonete, odnosno igrača iz klubova koji ovog tjedna (7-9. lipnja) igraju na Final 8 turniru Lige prvaka u Genovi.

Trenutačno su tako u Zagrebu – vratari Ivan Marcelić i Mate Anić, braniči Ivan Buljubašić i Marino Čagalj, centar Ivan Krapić, te vanjski igrači Ante Vukičević, Ivan Domagoj Zović, Lovre Miloš, Andrija Bašić, Anđelo Šetka i Jerko Marinić Kragić. Ova će skupina igrača raditi na bazenu uz Savu do petka, 8. lipnja kada će dobiti slobodan vikend, da bi se potom ponovo okupili u Zagrebu na završnim pripremama pred Budimpeštu. Neposredno prije puta u glavni mađarski grad, Barakude će se kompletirati i s igračima iz Juga CO, Barcelonete odnosno Olympiacosa.

Vijest dana je svakako što sa svojim kolegama u istom bazenu pliva i Sandro Sukno. Da, zasad samo pliva, ali ako znamo što je sve prolazio najbolji vaterpolist sviijeta kojeg su mučili zdravstveni problemi onda je i to golem pomak i velika vijest. Podsjetimo da je Sukno u ožujku u SAD-u operirano srce, a liječnici su mu dozvolili lagano, rekreativno plivanje.

 

Komentiraj