SINČIĆ UZ KOLAKUŠIĆA: Bila bi mi čast s njim otpratiti u Remetinec i neke kojima predsjednica pjeva

Podijelite članak

Čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić podržao je Mislava Kolakušića u utrci za budućeg predsjednika RH, a kaže kako bi mu bila čast da s njim isprati u Remetinec one koji su na njegovim kaznenim prijavama, a kojima pjeva i predsjednica.

Na Facebooku Sinčić je napisao:

Već se godinama s malim timom ljudi bavim razotkrivanjem kriminala i korupcije u državi koju volim i iz koje ne želim otići.

Postoje trenuci kada se borba čini uzaludna. Razotkrivali smo, i razotkrivamo i dalje, kriminale teške milijarde. Podnijeli smo, i podnosimo i dalje, na stotine kaznenih prijava i podnesaka.

U državi u kojoj su u kriminalu isprepleteni visoka politika, USKOK, DORH i sudovi, rijetko tko se usudi postupati po mojim kaznenim prijavama. Upravo suprotno; dobivam tužbe, prijetnje i izdaje.

Čekam godinama nekoga tko je spreman na iskorak i tko će otvoriti sve moje prijave, spise i dokaze, do kojih sam došao u suradnji sa ljudima iznutra, zviždačima, hrabrim pojedincima koji će jednog dana, nadam se, preuzeti vođenje Hrvatske.

Spreman sam sa svojim timom i dalje raditi isti posao koji radim već godinama. A bila bi mi čast s ovim čovjekom u Remetinec ispratiti sve ove čija se imena nalaze na mojim kaznenim prijavama koje se skrivaju u

najdubljim ladicama Državnog odvjetništva, a kojima sadašnja predsjednica pjeva, dok nam Hrvatska nestaje pred očima.

Komentiraj