SHRVANA OD TUGE: Balaševićeva kći Jelena izgovorila samo jednu riječ

Supruga Đorđa Balađevića, Olivera nije imala snage izreči nešto pred novinarima, već je potvrdila drhtavim glasom kako je istina da nas je napustio legendarni kantautor.

Ni njegova kćer Jelena Beba nije mogla od tuge ništa reći. Za Blic.rs samo kratko izjavila “da” i nije više imala snage za bilo što drugo reći.

Blic prenosi i kako se Đorđu stanje naglo pogoršalo zbog kroničnih zdravstvenih problema, te da su ga liječnici pokušavali čak dva sata vratiti u život.

Đorđe je u bolnici završio prije tri dana, nakon što se kod kuće liječio od upale pluće  ali nakon što su mu se simptomi pogoršali, primljen je u bolnicu u Klinički centar Vojvodina.

Bio je i pozitivan na koronavirus, te da su liječnici poduzeli sve neophodne mjere liječenja, ali nažalost stanje mu se nije popravilo.

Đorđe je prije dvije godine doživio infarkt, što je zabrinulo i rastužilo tisuće njegovih obožavatelja, a tada je bio hospitaliziran u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici nakon što su mu ugrađeni stentovi.