SANJA MUSIĆ MILANOVIĆ: Moji roditelji nisu cijepljeni, a sinovi će biti zadnji na redu

Sanja Musić Milanović, liječnica i prva dama, u Petrinji je cijepila građana protiv koronavirusa.

Musić Milanović je profesorica na zagrebačkom Medicinskom fakultetu i voditeljica Službe za promicanje zdravlja, a na taj način propagira cijepljenje protiv koronavirusa.

“Reakcije su sjajne, ja sam mislila da nema nikakve šanse, da me pod ovom opremom nitko neće prepoznati, ali vide moj štambilj s potpisom. Samo pozitivne su reakcije, jako ugodno iskustvo”, rekla je za NovuTV.

“Svi očekuju male reakcije, ali s velikom radošću tome pristupaju i nitko me nije pitao hoće li mu biti gore ili lošije. Imam dojam da se stvorila klima da ljudi žele prodisati i početi normalno živjeti”, rekla je Musić Milanović.

Rekla je da njezini sinovi, 22-godišnji Ante Jakov i 16-godišnji Marko, nisu primili cjepivo, kao niti njezini roditelji. “I možda će zvučati nemajčinski, ali oni su zadnji na redu kad ih treba cijepiti. Roditelje jako rijetko viđam, oni su odgovorni, imaju 80-ak godina i vrlo su disciplinirani – s vrata s maskom na 15 minuta uz dosta prigovora”, kazala je.

Rekla je i da prvo što planira napraviti kada pandemija prođe jest – tulum. “Sad već žudim otići s prijateljicama na kavu, na rođendansku proslavu, doma večeramo, ali da… otići negdje s nekim, otići bilo gdje, ali osjetiti život od prije godinu i pol. Sad ćemo ga najviše cijeniti”,.

Komentiraj