ŠAMARČINA U ŠPANJOLSKOJ: Smiješna i nemoćna Hrvatska dobila 6 komada!

Podijelite članak

nogomet, hrvatska

Hrvatska je reprezentacija u Elcheu igrala susret 1. kola Lige nacija protiv Španjolske, svoju prvu službenu utakmicu nakon finala Svjetskog prvenstva, koju će sigurno dugo pamtiti po blamaži i katastrofalnom porazu, najvećem u povijesti.

Krenuli smo dobro i u 5. minuti prilika. Nakon pritiska Perišića i Santinija, španjolski golman dodao je loptu Rakitiću, a on puca sa 16 metara pokraj gola.

U 15. minuti sjajna prilika. Vrsaljko ubacuje, Santini je sam na par metara, ali ppuca kraj desne stative. Dvije minute kasnije opet prilika za nas. Opet Vrsaljko odlično ubacuje za Perišića, ali Nacho u zadnji trenutak odbacuje njegov udarac.

U 19. minuti ozljeda Vrsaljka, pa ulazi Rog. i Onda u 24. hladan tuš. Carvajal je ubacio, Saul u zraku glavom zabija za vodstvo! Mitrović nije dobro reagirao, nije vidio Saula.

U 33. već 2:0 za Španjolsku. Asensio je opalio s 20 metara i pogodio sami kut! Tri minute kasnije 3:0. Asensio opet iskosa s 20 metara gađa Kalinićeve rašlje, a lopta se od stativa odbija u njegova leđa i završava u golu.

Hrvatska se posve raspala. Nema igre, a ni želje… Valjda najlošije poluvrijeme naše reprezentacije otkako ju vodi Dalić.

I onda u drugom poluvremenu opet šamarčina i 4:0! Igrala se 50. minuta, Mitrović kasni za ofsajd, Rodrigo bježi Vidi i zabija kroz noge Kaliniću.

Španjolska i dalje igra, naših nigdje, nestali… Asensio ubacuje iz kornera, a Ramos glavom rutinski zabija za 5:0.

Prava katastrofa, a da bude još veća pobrinuo se u 70. minuti Asensio koji nalazi Isca koji fantastičnim udarcem pogađa za 6:0.Gotovo sramotno!

Livaja ulazi umjesto Santinija… No, to ništa ne znači jer hrvatskih igrača nigdje nema. Čini se da Španjolci mogu zabiti kada požele, a mi se tresemo da ne primimo još koji zgoditak, jer bilo je prilika i za 7:0, pa i 8:0.

Nakon slavlja, po gradovima i selima, nakon euforije koja je prelazila i neke okvire, spušteni smo na zemlju na najgori mogući način.

Komentiraj