SAČIĆ OŠTRO PO PUPOVCU: Plenkoviću, Medvede, zar ne vidite on bi opet “srpsku samoupravu” u Hrvatskoj

Na Skupštini Srpskog narodnog vijeća za novog predsjednika izabran je Milorad Pupovac, jer je Boris Milošević, koji je lani zamijenio Pupovca, imenovan za potpredsjednika Vlade RH zbog čega je podnio ostavku na tu funkciju.

Govoreći i prioritetima Pupovac je među ostalim naglasio ostvarivanje prava iz Ustavnog zakonu o pravima manjina, omogućavanja preregistracije škola i korištenja dvojezičnih tabli, rekavši: “Moramo ostvariti i pretpostavke da SNV doista dobije status manjinske samouprave na državnom nivou, kao što je ZVO na području dvije istočne županije”.

Na to je žestoko reagirao zastupnik Hrvatskih suverenista Željko Sačić. Njegovu objavu donosimo bez intervencija:

“Medved..Lucić.. Plenkovic..i dr.. što uhljebi, sto ucijenjeni.. sto politicki slijepci, naivci…”gusani u magli”.. Evo kud nas opet vodite.. i to nakon ogromnih, nemjerljivih nevinih hrvatskih ratnih žrtava… Sad srljate (i placeni ste za to) u novu “srpskohrvatsku Srbo Hrvatsku”. U Jugi je to bila SR Hrvatska, definirana tadasnjim Ustavom SRH kao drzava “hrvatskog i srpskog naroda”. (tzv. konstitutivnost Srba). To je sada, u miru, nakon izgubljenog rata, i njihovog odbijanja Plana Z 4, strateski cilj Vucica , Pupovca, Jovica , Irineja SPC.. SANU….Dodika. .i drugih viđenijih velikosrba.. cetnicke ideologije.. smrtnih neprijatelja Hrvata.. cak i sa “pregaocima” iz redova tzv. kulturno umetnickih institucija, koji se trude iz petnih žila (i danasnje) Hrvate prikazati, klevetati, kao genocidne..rasiste..fasiste..naciste.. i izjednaciti “krivnju”..relativizirati.. za DOR reči da je bio “gradanski”..plemenski sukob).

A sve to vec sada, uz pomoc te punu potporu njihovih medija u RH, i dijelova vec sad okupiranog politicko pravnog i gospodarskog sustava RH.. (izvrsne vlasti) .. To je dakle sada njihov strateski cilj… A tzv. nase politicke “budale” (ili i nesto jos gore) si umisljaju da “kontroliraju ” te protuhrvatske procese.. Te da sa kapitulantskom politikom “pomirbe” po njihovoj (nepravednoj i neiskrenoj) mjeri rjesavaju svi problemi.. Koji uopce ni ne postoje sa normalnim, miroljubivim, radu za opce i svoje dobro, dobro njihovih obitelji, okrenutim hrvatskim Srbima, kojima nije glavni grad Beograd, vec Zagreb.

DAKLE, Medvede. Plenkovicu….unatoc i Gruborima, vidite, Pupovac bi, skupa sa ABOLIRANIMA, IPAK I “Srpsku samoupravu” u Hrvatskoj.. srpsku drzavu u Hrvatskoj.. opet CAO Kraina…. On bi opet o “ugrozenim” Srbima.. On bi “table”, ne samo u Vukovaru.. vec i u Zagrebu.. na zgradi Hrvatskog sabora..Vlade RH.. HRT.. HNK.. Min.obrane.. Min. branitelja ..!!??

Protuhrvati i kapitulanti.. kolaboracionisti.. NECE MOCI.. NECE PROČI.. Dok u nama zivo hrvatsko suverenisticko, pošteno i zahvalno Bogu i hrvatskom narodu – srce bije.. Vidite di su Hrvati sa takvim tzv. nasim dosadasnjim politikama dospjeli u Vojvodini.. Crnoj Gori.. BiH .. A Srbiju, unatoc svega, (bez rjesavanja gorucih pitanja) gurate i vucete u EU…zlotvori.

P.s. samo nepopravljivim i neodgovornim budaletinama, utopistima (ili nacionalnim izdajnicima) se ..loša povijest ponavlja.

Komentiraj