“RUSKI IGRAČI”: Grmoja i Miletić odgovorili HDZ-u tko i kako igra

Nakon što je HDZ objavio video snimku i na njoj rekao tko su po njima “ruski igrači” nije trebalo dugo da dobiju odgovor. Brzi su bili Nikola Grmoja i Marin Miletić iz Mosta.

Na Twitteru je Grmoja napisao kako zna tko su ruski igrači:

”Kaže HDZ da muljam jer se pitam tko su ruski igrači. Ne pitam se, znam tko su! Financijski izvještaji HDZ-a pokazuju da je PPD posudio sedam miljuna kuna HDZ-u, a izvještaj njihove Zaklade dokazuje da je Zaklada primila 2,6 miljuna kuna od Oksane Dvinskyh”.

”Uvrede na razini krčme koji bi ispalili pod dva i pol promila u četiri ujutro. Nevjerojatno”, napisao je Miletić na svojoj FB stranici tvrdeći da se njegov tvit s porukom ”Rokaj, barba Putine” odnosio na borbu Rusije protiv Islamske države.

“Posve je jasno da nikada niti jednim slovom nisam opravdavao napad niti jedne države na drugu suverenu državu, a tako nisam nikada pravdao napad Rusije na Ukrajinu. …

Blagonaklono sam pozdravljao vojnu intervenciju Rusije protiv ISILA, protiv zvjerstva Islamske države koja je tada odrubila glavu našem Hrvatu Tomislavu Salopeku, koji su ubijali ljude, razapinjali, odrubljivali glave. I znate što? Pa to je bila sasvim normalna reakcija kada pročitate da neka vojna sila ide napokon riješiti manijake koji kršćanima otkidaju glave i vješaju ih po križevima. Kome nije prihvatljiv takav stav za ime Boga miloga?” zapitao je Miletić.

U opširnom postu moguće je vidjeti i mnoge detalje kako bi se razumjelo sve što je govorio, kaže Miletić.