RENATO PETEK: Bandić pomaknuo križ za 200 metara – Zagrepčani će živjeti bolje!

Podijelite članak

renato petek

Gradski zastupnik Renato Petek ni za vrijeme odmora ne ostavlja gradonačelnika Milana Bandića, a da ga ne upozori na neke radove koji se obavljaju, a neće pomoći žiteljima Zagreba.

Ovaj put riječ je o premještanju divovskog križa, a Petek na Faceboooku pod naslovom “Bandić za milijun kuna pomaknuo divovski križ 200 metara – Zagrepčani će živjeti bolje!” pojašnjava:

Uskoro će završiti premještanje divovskog križa s Hipodroma na južni nasip na Savi. Tim će pomno planiranim i davno najavljenim projektom zasigurno porasti kvaliteta života stanovnika Zagreba! Posebno stanovnika Novog Zagreba koji odnedavno više nemaju tramvaja.

Ako nije riječ o poboljšanju kvalitete života Zagrepčana, zašto bi inače gradonačelnik, u krizi gradskih financija, potrošio skoro milijun kuna na premještanje križa nekoliko stotina metara?

Premještanje križa visine skoro 18 metara tražila je Zagrebačka nadbiskupija kako bi križ bio vidljiviji te da se trajno obilježi i ostavi spomen na posjet dvojice papa hrvatskoj metropoli, Ivanom Pavlom II i papom Benediktom XVI.

Komentiraj