REINER O ŠKORI: Ostao je komitetlija, u duhu desetara JNA, a izdaje se za vođu desnice

Nakon što je u Jutarnjem listu objavljeno je da je šef Domovinskog pokreta Miroslav Škoro 1985. bio predsjednik komisije za kulturu osječke općinske organizacije Saveza socijalističke omladine sve je komentirao i HDZ-ov Željko Reiner.

“Problem je to što se Škoro izdaje za nekakvoga vođu desnice, čak krajnje desnice, a istodobno se radi o čovjeku koji je bio i ostao komitetlija, koji je ostao u duhu desetara JNA, ocijenio je Reiner.

“Umjesto da dođe braniti svoj Osijek, svoj Vukovar i svoje Vinkovce prepustio je to svojim prijateljima iz djetinjstva, iz škole i svima onima iz raznih hrvatskih dijelova koji su došli braniti njegovu Slavoniju”, rekao je Reiner i dodao kako je Škoro sve to mirno gledao s više tisuća kilometara udaljenosti, a nije mu palo na pamet doći i braniti zemlju.

Škoro je, kaže, izravno doveo Zorana Milanovića na mjesto predsjednika Republike. “Nadam se da svi oni koji se nalaze u centru i desno od centra neće po drugi put nasjesti na priče koje Škoro prodaje, nego će shvatiti kako se radi o čovjeku koji sam kaže da ga nije briga hoće li koalirati s SDP-om ili HDZ-om.

Osim što je doveo Milanovića, tvrdi Reiner, Škoro očito želi dovesti i SDP na vlast u državi.

Komentiraj