RASTU APETITI U HDZ-U: Tri kandidata za predsjednika, dva za zamjenika i 12 za potpredsjednika!

Petar Škorić, čelnik splitskog HDZ-a, bivši zastupnik HDZ-a u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Ivan Kujundžić, liječnik Hrvoje Tomasović te bivši ministar poljoprivrede u Vladi Andreja Plenkovića kandidirali su se u ponedjeljak za potpredsjednike stranke na predstojećim unutarstranačkim izborima.

Vinko Begić istaknuo je kandidaturu za predsjednika stranke, a već su od ranije kandidati aktualni predsjednik stranke Andrej Plenković te Miro Kovač.

„Želim da se kroz te promjene približimo onom dijelu biračkog tijela koje smo izgubili na proteklim dvama izborima. Bez tog dijela biračkog tijela, koje je godinama bilo vjerno HDZ-u, idemo prema gubitku parlamentarnih izbora”, poručio je Petar Škorić, koji nije želio reći podržava li za predsjednika Andreja Plenkovića ili Miru Kovača.

Rekao je tek da je raspoloženje biračkog tijela u Splitu i Dalmaciji da trebaju promjene. Lista kandidata sada izgleda ovako:

Za predsjednika: Andrej Plenković, Vinko Begić i Miro Kovač.

Za zamjenika: Tomo Medved i Ivan Penava.  Za potpredsjednike: Zdravka Bušić, Branko Bačić, Ivan Anušić, Oleg Butković, Davor Ivo Stier, Milijan Brkić, Petar Škorić, Božo Galić, Tomislav Tolušić, Ivan Kujundžić, Hrvoje Tomasović i Anita Šimić Bitunjac.

Komentiraj