PUCNJAVA U S. BRODU: Pokušao ubiti vlasnika kafića – nastradao jedan gost

Ispred jednog kafića u Slavonskom Brodu jučer navečer došlo je do pucnjave pri čemu je ozlijeđen jedan muškarac, priopćeno je iz Policijske uprave brodsko-posavske.

U priopćenju policije se kaže:

Sinoć oko 22.50 sati OKC Policijske uprave brodsko-posavske zaprimio je dojavu da je u Slavonskom Brodu, u Naselju Andrije Hebranga, ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo do narušavanja javnog reda i mira, pri čemu je ozlijeđena jedna muška osoba.

Na mjesto događaja odmah je upućena policijska ophodnja, koja je osigurala mjesto događaja i u tijeku je očevid.

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti vezanih uz događaj.

Netko je pucao na vlasnika kafića, a prema njemu i jednom gostu upućeno je više hitaca iz vatrenog oružja, a navodno je ranjen gost kafića, doznaje SB Online.

Doznaju, za sada neslužbeno, da je pucala osoba koja je u istom ugostiteljskom objektu početkom godine imala vatreni okršaj s tadašnjim vlasnikom ugostiteljskog objekta Jerkanom Kovačević.

Muškarac (29), koji je pucao, je za sada u bijegu.

U međuvremenu je policija izdala priopćenje o uhićenjima:

“Prilikom narušavanja javnog reda i mira ozlijeđen je 47-godišnjak, ali u fizičkom sukobu, a ne vatrenim oružjem, nakon čega su se počinitelji udaljili s mjesta događaja.

Odmah po dojavi na mjesto događaja su izašli policijski službenici koji su intenzivno tragali za počiniteljima što je rezultiralo danas, oko 9.30 sati uhićenjem te dovođenjem u Policijsku postaju Slavonski Brod, 44-godišnjaka i 29-godišnjaka za koje postoji osnovana sumnja da su počinitelji kaznenog djela”.