PRIJETIO SANADEROVOJ KĆERI: Priveden muškarac koji je Petri slao zastrašujuće poruke

petra sanader

Ivo Sanader, bivši predsjednik HDZ-a i bivši premijer, podnio je policiji u Crikvenici kaznenu prijavu protiv muškarca koji je prijetio njemu i njegovoj obitelji, a najviše kćeri Petri.

Nakon svega taj je Mmuškarac priveden u istražni centar Županijskog suda pod sumnjom da je počinio kazneno djelo prijetnje.

Kako piše Novi list, Općinsko državno odvjetništvo otvorilo je istragu protiv osumnjičenika jer je u dva navrata prijetio Ivi Sanaderu, članovima njegove obitelji, a najviše kćeri Petri putem Instagrama.

Određena mu je mjera opreza – zabranu kontaktiranja putem Instagrama s oštećenom Petrom Sanader kojoj se prijetnjama najviše i obraćao javnim putem.

U dva navrata Petri Sanader je uputio objave s fotografijama i porukama zastrašujućeg sadržaja.

“Pozdravi se sa sestrom i materom. Podavit ću vas ko piliće. Cilu familiju ću ti pobit. Cilo selo zapalit”, napisao je u jednoj prijetnji i potom dodao:

“Još jedna stvar, da ne misliš da te od mene mogu zaštititi glupi hrvatski milicajci. Pratim ti kretanje već duže vrijeme i uskoro ideš svome kraju”.

Prijetnje su i dalje stizale još strašnije.

Ako osumnjičeni prekrši mjeru opreza, stvoreni su uvjeti za određivanje istražnog zatvora.

Podsjećamo da je Petra nakon što je diplomirala na Akademiji dramskih umjetnosti otišla u Ameriku i odlučila ondje graditi karijeru.

Petra Sanader (Foto: Instagram)
Petra Sanader (Foto: Instagram)
Komentiraj