PREDSJEDNIK RIJEKE NE DAJE OSTAVKU: Moj glas ne ide ni Šukeru ni Šimiću

Damir Mišković

Damir Mišković, kako se posljednjih dana špekuliralo, ipak nije podnio ostavku na mjesto predsjednika NK Rijeka.

O izborima za predsjednika u HNS-u Mišković tvrdi da su gotovi ali i da ni aktualni predsjednik Davor Šuker, a ni Dario Šimić ne zadovoljavaju njegove kriterije za čelno mjesto u našoj ‘kući nogometa‘.

“Sa Šimićem sam se našao tri puta i osim riječi ‘promjena i dobre želje‘ drugo nisam čuo, ali ne tvrdim da Šimić ili Šuker neće popraviti ovo stanje. U četiri godine u HNS-u se napravilo dosta ali ne onoliko koliko ja mislim da bi se trebalo”, smatra Mišković. Govorio je Mišković i o satsanku sa Zdravkom Mamićem baš u trenunutku raspisivanja izbora za predsjednika HNS-a. ‘S njim i s mnogima iz HNL-a sastao sam se vezano oko teme financiranja nogometa i ne vidim problema oko toga‘, rekao je predsjednik Rijeke i dodao:

“Da netko nekoga fotografira ja to ne mogu spriječiti. Jedino što me smeta je kad se od toga počinju raditi velike filozofije koje nemaju nikakvo uporište. Meštrović, Laljak i ostali sastali smo se i nismo se skrivali jer sam promovirao svoju ideju”, pojasnio je Mišković, koji predlaže da se novac može namaknuti od igara na sreću, TV prava, te boravišne pristojbe za turiste, prenosi Media servis.

“Mislim da će u budućnosri biti sve teže i teže državi investirati u sport i bilo kakvu infrastrukturu. S dobrom koordinacijom i dobro napravljenim programom cijeli sport se može financirati od infrastrukture do svega ostalog”, poručio je predsjednik Rijeke.Mišković i dalje želi ostati predsjednik Rijeke ali ne pod svaku cijenu. Poruke Armade, koja ga kritizira oko suradnje sa Zdravom Mamićem, nisu dobro sjele čelniku s Rujevice. “Jučer sam se našao s navijačima” poručio je Mišković:

“Ja kao privatni klub dajem tri dana članovima kluba da kažu žele li da Rijeka nastavi s ovim predsjednikom i vodstvom koje ima – ili ne žele. Za tri dana znat ćemo koliki je postotak ljudi ili navijača Rijeke koji želi da ja budem tu ili ne želi”, za kraj je poručio Mišković. Dodajmo da je Miškovićeva ideja da umjesto HNS-a natjecanja u svim ligama vodi Udruga koja bi bila birana od svih klubova pod kapom HNS-a.

Komentiraj