PREDSJEDNIK MILANOVIĆ: Zlata Hrvoj-Šipek štiti HDZ-ovce od kalibra, a HDZ štiti nju

Predsjednik Zoran Milanović sudjelovao je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Komiže na Visu u povodu Dana Grada i blagdana svetog Nikole.

Izvor: Media servis

Kasnije je iskoristio priliku za komentiranje aktualnosti. Ponovno je naglasio da svaki genocid nije isti, aludirajući pritom na Srebrenicu, a ta izjava izazvala je i reakciju iz Sarajeva.

‘‘Ovo što rade gospoda iz Sarajeva, s Baščaršije, je to da od svog naroda pokušavaju napraviti žrtvu veću nego što jest i upravo oni licitiraju mrtvima, ja to nikada ne radim. Postoji genocid i genocid, žrtve i žrtve….Nije sve isto. Netko padne i slomi nos, i nekoga siluju i bace u bunar…Srebrenica je genocid, ali onda za neke teže zločine trebamo izmisliti ime.”

Milanović je dodao i da “Pupovac nije predstavnik Srba nego je etnobiznismen”.

Stigao je tako Milanović na Vis vojnim brodom i ponovno opleo po ministru obrane Mariju Banožiću.

‘‘Ovaj lopov im ne želi isplatiti dnevnicu. To je mali novac, simbolički jer su tu po njemu ilegalno ustvari, privatno. Ovo je čisti privatluk. Ovdje je vrhovni zapovjednik, komodor…Ako si tako hrabar, uskrati im plaću. To je kazneno djelo zloporabe položaja i to bi trebala istražiti Zlata Hrvoj-Šipek koja štiti HDZ-ovce od kalibra, koju HDZ štiti. Sustav je kontaminiran.”