POLICIJSKA POTJERA: Traži se razbojnik koji je naoružan pljačkao trgovine

Foto: PU zagrebačka
Foto: PU zagrebačka

Uz prijetnju vatrenim oružjem, u ponedjeljak, 15. kolovoza 2016. oko 19.50 sati u Zagrebu, Brune Bušića, nepoznati je u trgovini počinio kazneno djelo razbojništva.

Na internetskim stranicama zagrebačke policije. stoji da je razbojništvo počinjeno na način da je nepoznati počinitelj ušao u trgovinu i djelatniku zaprijetio vatrenim oružjem i zatražio da mu preda novac.

Počinitelj je muškarac, star oko 25 godina, visok je oko 170 cm, mršavije tjelesne građe i bio je odjeven u plavu majicu kratkih rukava s natpisom REGATTA i francuskom zastavom sprijeda.

U trenutku počinjenja kaznenog djela nosio je crne kratke hlače, a na glavi je imao šilt kapu tamne boje i sunčane naočale s plavim staklima.

Valja napomenuti i kako se on također dovodi u vezu s kaznenim djelom razbojništva koje je počinjeno na sličan način 16. kolovoza u 16.30 sati u Zagrebu, u Trumbićevoj u trgovini.

Tada je nepoznati muškarac nosio crvenu kratku majicu i šilt kapu.

I ovim putem policija moli građane da ako raspolažu informacijama o identitetu nepoznatog počinitelja, dojave informacije na broj telefona 192, e-mail zagrebačka@policija.hr ili najbližu policijsku postaju.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!