POKOS UZ MLADOG UBOJICU: Filip Zavadlav je žrtva svoje disfunkcionalne obitelji i društva

“Kao i mnogi drugi u Hrvatskoj i šire, pratila sam vijesti o Filipu Zavadlavu i njegovom ubojitom pohodu”, napisala je Vlatka Pokos, naša pjevačica i nekada popularna voditeljica, koja danas živi u Kanadi.

Na Instagramu potom kaže: “Ono što je učinio nepojmljivo je zdravom razumu, međutim, prema tom mladiću osjećam samo sažaljenje.

Filip je rezultat duboko korumpiranog društva u kojem ne funkcionira apsolutno ništa, osim uhljebničkog lopovluka. Filip je rezultat takvog sustava koji uspješno uništava Hrvatsku na čelu s (prvenstveno) HDZ-om…

Filip i njegova braća nikada nisu imali šanse da postanu normalni građani ove zemlje jer nitko nije čuo njihov dječji plač i vapaj za pomoć. Filip pripada generaciji mladih ljudi koja čitav svoj život u Hrvatskoj gleda nepravdu, bezakonje, lopovluk, nemoral i lažni katolicizam.

Generacije koja pravdu uzima u svoje ruke jer ne vjeruje nikome. Filip je žrtva svoje disfunkcionalne obitelji i društva. I zato vjerujem da mu treba pomoći.”

A na kraju je još dodala: “Žao mi je što nisam u Hrvatskoj jer bih se svakako pridružila ovom i svim drugim prosvjedima protiv korumpiranog sustava i gramzljivih, nemoralnih političara koji uništavaju našu predivnu zemlju! Trebamo nove ljude, pametne i nekompromitirane! Hrvatska ih ima! Pozdravljam mlade ljude koji se samoorganiziraju i bore protiv nepravde!”

Komentiraj