POJAČANJE ZA BUDUĆNOST: Reprezentativac Matanović novi je rukometaš Zagreba

Uprava rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb potpisala je trogodišnji ugovor s Vladom Matanovićem.

Ovaj 24-godišnji rukometaš, novo je pojačanje Zagreba od ljeta 2020. na poziciji desnog krila, a u klub dolazi iz slovenskog Gorenja Velenja.

Matanović je zabljesnuo u nacionalnom dresu u prijateljskim susretima protiv Njemačke, odigranima u listopadu. Time je zasigurno učvrstio svoju poziciju u momčadi izbornika Line Červara za nadolazeće Europsko prvenstvo.

Vlado Matanović jedno je u nizu pojačanja RK PPD Zagreb za nadolazeću sezonu, nakon već objavljenog potpisa Miloša Božovića te zasad usmenog dogovora s Todorom Jandrićem.

“Svako dijete u Hrvatskoj zna koliko je PPD Zagreb velik klub i svakom mladom rukometašu je san jednom zaigrati u Zagrebu tako da je to jedan od razloga zašto sam se odlučio doći tu. Nadalje, poznat je i priznat klub širom Europe što daje dodatnu motivaciju i draž, tako da će mi biti čast nositi taj dres. Od početka mojih rukometnih koraka pratim klub, tako da znam trenutno stanje, trenere i igrače među kojima imam i prijatelja. Izazov je sada preda mnom da opravdam povjerenje što je bolje moguće, te dam sve od sebe za boljitak kluba i budućih rezultata”, izjavio je Vlado Matanović po potpisivanju ugovora

Komentiraj