POJAČAN BANDIĆEV KLUB: Nakon svih “preletio” i HSS-ovac Mladen Madjer

mladen madjer

Saborski klub Milana Bandića dobio je još jednog prebjega. Riječ je o HSS-ovu zastupniku Mladenu Madjeru.

‘‘Kako smo prije desetak dana sumnjali da će se tako nešto i dogoditi te smo raspolagali s informacijama o navodnim teškim koruptivnim kaznenim djelima, još proteklog tjedna predsjednik HSS-a Krešo Beljak osobno je USKOK-u prijavio cijeli slučaj‘‘, stoji u priopćenju HSS-a.

Priopćenje HSS-a prenosimo u cijelosti:

“Ovim putem želimo obavjestiti javnost da je saborski zastupnik Mladen Madjer, koji je inače zamjenski zastupnik Stjepana Kožića, napustio HSS i prešao u Bandićev klub. Kako smo prije desetak dana sumnjali da će se tako nešto i dogoditi te smo raspolagali s informacijama o navodnim teškim koruptivnim kaznenim djelima, još proteklog tjedna predsjednik HSS-a Krešo Beljak osobno je USKOK-u prijavio cijeli slučaj. Iskreno se nadamo kako će neovisne državne institucije ovaj slučaj promptno istražiti te tako dokazati da za ovu državu još uvijek ima kakve takve nade”, stoji u priopćenju.

Podsjećamo, Milan Bandić je novinarima jučer rekao kako mu se “javio jedan budući saborski zastupnik”.

A još prije Nove godine rekao je kako u Klubu nema 11, već 13 zastupnika. Očito u Hrvatskoj, ovakvj kakva je, “preletača” ima koliko voliš.

Komentiraj