PO DEVETI PUT: Uz Hladno pivo u Rovinju počinje Weekend Media Festival

Hladno pivo

Velikim koncertom Hladnog piva danas će u prostorima stare tvornice duhana u Rovinju  početi 9. Weekend Media Festival, najveće regionalno okupljanje komunikacijske industrije.

Očekuje se više od 4.000 sudionika koji će u sljedeća dva dana imati priliku sudjelovati na preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje priprema 120 utjecajnih govornika iz cijelog svijeta.

Osim edukativnih sadržaja Weekend pruža jedinstvenu priliku da kroz cjelodnevno druženje razmjenjujete ideje, iskustva i mišljenja s kolegama iz regije, a pritom je zajamčena i odlična zabava uz bogat glazbeni program.

„Ove godine u Rovinj stiže velik broj predavača iz cijele regije. Weekend će ponovo biti pozornica na kojoj će otkriti najnovije trendove i izazove marketinške industrije. Nadamo se da će nakon ova četiri dana svi sudionici dobiti želju za stvaranjem novih, kreativnih ideja“ – istaknuo je Tomo Ricov, direktor festivala.

Konferencijski dio Weekenda počinje u petak uzbudljivim predavanjem Shawn Pecasa Costnera, predstavnika Bronxa i New Yorka i insidera američkog show businessa, koji danas vodi jednu od najznačajnijih agencija za talente u sportu.

O aktualnoj temi obrazovanja i potrebama društva 21. stoljeća na panelu pod nazivom  „Obrazovanje i budućnost“ raspravljat će Predrag Grubić, Boris Jokić, Korado Korlević i Josip Tica dok je popodnevni dio programa rezerviran za Gaming industriju.