PLENKOVIĆ U LOVU NA GLASOVE: Zazivanje Franje Tuđmana i program “Odvažno za Hrvatsku”

U zagrebačkom muzeju Mimara aktualni predsjednik HDZ-a Andrej Plenković predstavlja svoj tim i program za unutarstranačke izbore koji se održavaju za točno mjesec dana.

Izvor: Media servis

Program se sastoji od četiri glavne točke – domoljublje i promicanje nacionalnih interesa, obiteljske vrijednosti i demografska revitalizacija, pravedna i učinkovita država, te uspješna i razvijena Hrvatska.

”Nazvali smo program Odvažno za Hrvatsku jer smatramo da upravo u toj poruci sublimiramo sve ono što svi mi zajedno, a HDZ nije samo nas šestero – naš tim su sve članice i članovi HDZ-a.”’I ne trebamo prestat ponavljati koliko dugujemo prvom hrvatskom predsjedniku, dr. Franji Tuđmanu.”

Plenkovićev tim čine Tomo Medved, Ivan Anušić, Branko Bačić, Oleg Butković i Zdravka Bušić. Evo što su poručili Bačić i Anušić:

“U proteklih 30 godina HDZ je dosezao blistave trenutke, ali dragi prijatelji imali smo i posrtanja. Padali smo uvijek kada je naš osobni interes bio pretpostavljen interesu Hrvatske i HDZ-a. Zato u ovom programu postavljamo visoka moralna etička načela svakom članu, a poglavito svakom dužnosniku HDZ-a”, kaže Bačić.

“Povećane minimalne plaće, povećan broj zaposlenih, povećan broj investicija i to je ono za što se ja zalažem i tako vidim domoljublje u 21. stoljeću i to ću raditi bezkompromisno i ustrajno”, riječi su Anušića.

Komentiraj