PLENKOVIĆ O “RATU” S OPORBOM: Što očekujete, da netko baca blato i ja kažem baš mi lijepo stoji

Nakon odrađenog aktualnog prijepodneva premijer Andrej Plenković rezimirao je višesatno prepucavanje s oporbom, a ne zaboravimo i naručena pitanja u tonu hvale od HDZ-ovaca i koalicijskih partnera.

Izvor: Media servis

“Smisao aktualca je da se osjeti malo političke tenzije i razmjene mišljenja. Sve što je bilo po meni je bilo u okvirima ranijih situacija. Oporba čak na mene osobno baca aluzije i optužbe o korupciji. Kad tako nešto čujemo onda čvrsto i odgovramo.”

Rekao je da će svi dobiti čvrst odgovor, a pritom je mislio i na SDP-ovku Mirelu Ahmetović koja ga je usporedila s bivšim HDZ-ovim premijerom Ivom Sanaderom.

“Kad vas jedna debitantica i pretendentica na neka ozbiljnija mjesta u SDP-u optuži da i vaša nije gorila dovijeka i da ćete završiti kao Sanader, onda to zahtjeva čvrste odgovor. Dakle ta žena ne samo da ne zna ništa o odnosu između mene i Sanadera, nema pojma o tim relacijama, ne zna što ja on njemu mislim. Jednostavno ja to ne prihvaćam, u drugom mandatu nema teoretske šanse da dopuštamo bilo kome takve komentare‘‘, rekao je Plenković.

Na upit novinara potiče li on ovakvo prepucavanje i vrijeđanje kad je i sam jednom bio debitant, rekao je da se nije ponašao kao trenutni novi zastupnici.”Da, ali se nisam ovako ponašao. Onda najbolje ne odgovarati. Što očekujete da dođem na aktualac netko po vama baca blato i kažem hvala vam, baš mi lijepo stoji.‘‘

Komentiraj