PJEVAČ ŠKORO ODLUČIO: Ide u utrku za predsjednika – bit će nezavisni kandidat

Naš popularni glazbenik i poduzetnik, doktor ekonomskih znanosti i odnedavno predavač na Sveučilištu Sjever, je prelomio – ide u utrku za predsjednika Republike.

Kako doznaje Večernji list, svoju kandidaturu objavit će potkraj ovoga tjedna.

Bit će to zanimljiva predsjednička utrka, jer u njoj je već SDP-ov Zoran Milanović, najavio je da će se kandidirati i saborski zastupnik Ivan Pernar, a sigurno će biti još kandidata jer se dosta pisalo i o Mislavu Kolakušiću, novom europarlamemntarcu, a u Saboru je kandidaturu najavio i saborski zastupnik Željko Glasnović.

Škoro bi, prema nekim analitičarima, mogao ugroziti izglede predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, iza koje će stati vladajući HDZ sa svom svojom stranačkom infrastrukturom, te možda ući u drugi izborni krug.

Škoro na predsjedničke izbore ide kao nezavisni kandidat, doznaje Večernji list, ali ne odbacuje mogućnost podrške pojedinih političkih stranaka ili koalicija.

Razgovarat će sa svima koji prihvaćaju njegove stavove, bez obzira na to pripadaju li prema političkoj orijentaciji desnom centru, centru ili lijevom centru. Mogućnost suradnje odbija jedino s ekstremnim političkim opcijama, dakako i lijevima i desnima.