PIJAN ZA VOLANOM: Mladić (19) BMW-om udario u stablo u Čakovcu – on i maloljetnica u bolnici

Devetnaestogodišnjak je pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću u ranim jutarnjim satima, pa zajedno s maloljetnicom koja je bila s njim u vozilu završio u bolnici.

Iz PU međimurske o nesreći su izvijestili:

Jučer, 15. listopada oko 4:30 sati u Čakovcu, Vukovarskoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđeni vozač i putnica iz osobnog automobila.

Upravljajući osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,61 g/kg, 19-godišnji vozač brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (blagi zavoj), stanju ceste (kolnik mokar), vidljivosti (noć) i atmosferskim prilikama (padala kiša).

Uslijed opisane situacije u blagom zavoju došlo do zanošenja vozila i silaska izvan kolnika te udara prednjim bočnim dijelom u prometni znak, a u nastavku kretanja i u drvo.

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni vozač i maloljetna putnica prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje im je pružena medicinska pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati, nakon čega slijedi i pravna kvalifikacija događaja.

U vađenju unesrećenog mladića iz vozila sudjelovali su i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!