PERNAR PUŠAČIMA: Nemojte pušiti, a ako baš morate uzmite e-cigaretu

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ivan Pernar, zastupnik Živog zida, često progovara i o onim naoko običnim i za neke nevažnim stvarima u životu. Tako je ovaj put spomenuo pušače.

Na primjeru svog prijatelja pokazao je kakvo si zlo čovjek čini pušenjem

Na Facebooku je objavio:

Velik broj vas puši cigarete, a kao što i sami znate, cigarete kod sagorijevanja stvaraju užasno puno kancerogenih spojeva uz to što talože katran u vašim plućima.

Moj kolega Ivan Dokša koji radi puno videa za Živi zid i mene osobno puno je pušio, 2-3 kutije cigareta dnevno. Možete samo zamislit kako je bilo njegovoj ženi koja ne puši, koliko je smrdio zbog toga, trovao se i na kraju krajeva – koliko je novca bacio na to.

Moj posljednji odlazak njemu pozitivno me šokirao, umjesto cigareta, sada “puši” e-cigaretu koja mu daje isti ugođaj kao i obična, samo što je 95% manje štetna.

Više ne smrdi ni sebi ni ljudima oko sebe, troši 8 puta manje novca na ovisnost, nema problema s kašljem, vratio mu se okus i što je najbitnije – spasio se od zdravstvenih posljedica pušenja.

Ako ste pušač, prijeđite na e-cigarete, olakšat ćete život i sebi i ljudima oko vas.[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/posts/2032642003728239″ bottom=”30″]

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!