PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ OSTAJE U ZAGREBU: Predavat će na Kineziološkom fakultetu

Jelena Pavičić Vukičević, v.d. gradonačelnice Zagreba koja, nije uspjela ući u drugi krug izbora za gradonačelnicu, odlučila je započeti znanstvenu karijeru kao docentica na Kineziološkom fakultetu.

Kineziološki fakultet je na svojim web-stranicama objavio da će dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević u srijedu održati nastupno predavanje kao “pristupnica u postupku izbora u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docent u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstveno polje pedagogija, za predmete pedagogija i didaktika”, piše Jutarnji list.

Pavičić Vukićević doktorica je znanosti, 2018. godine je doktorirala pedagogiju, a sada će, nakon što postane docentica, moći biti i samostalna nositeljica kolegija.

Spekuliralo se da bi mogla otići iz Hrvatske, jer joj suprug radi vani, a i sama je govorila da takva mogućnost postoji.

Nastupno predavanje na temu “Sustav vrijednosti učitelja i vrijednosno neutralna škola” u srijedu će s početkom u 16 sati održati preko platforme Zoom Meetings i moći će se pratiti online, donosi Jutarnji list.