OŠTRO NA OPTUŽBE: Evo što čelnik HSS-a Krešo Beljak poručuje Mladenu Pavkoviću

Inače se ne opterećujem ovakvim likovima i nebitnim kvazidesničarskim portalima na kojima takvi pišu, oglasio se čelnik HSS-a Krešo Beljak nakon jedne objave Mladena Pavkovića u kojoj ga optužuje kako je “izbacio mrtvog Friščića iz stranke”.

“Tjedni, direktni, kamenjari, narodi, maxportali, hrsvjetovi i slične pojave koje zagađuju internet do gadljivosti, nisu moj svijet”, piše Beljak na Facebooku i dodaje:

“No ovaj lik, Mladen Pavković, bivši jugoslavenski komunistički novinarčić, a danas hrvatski ultranacionalist i notorni kvazipisac, prevršio je svaku mjeru sa svojim ogavnim lažima.

Spominjati pokojnog predsjednika Friščića u bilo kojem medijskom obračunu sa mnom osobno, krajnje je bezobrazno, ali i utuživo”.

Podsjetimo, Pavković je na portalu tjedno.hr među ostalim napisao:

“Na treću obljetnicu smrti Josipa Friščića (15.8.1949.-23.1.2016.) sa svih popisa ‘izbacio’ je i dugogodišnjeg predsjednika stranka – Josipa Friščića, inače i dragovoljca hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata, župana Koprivničko-križevačke županije i potpredsjednika Hrvatskog sabora!

Naravno, ovaj ‘specijalista’ za automobile, kako ga neki pogrdno nazivaju, ne spominje ni one predsjednike koji su bili prije njega, poput Branka Hrga ili Zlatka Tomčića, jer nastoji i želi da povijest počinje s njegovom malenkošću”.

Komentiraj