OREŠKOVIĆ PORUČUJE: Grinch krade Božić, a Željka Markić izborne kampanje

U svakoj se kampanji pojave jedni te isti izborni profiteri koji ne hodaju za život niti se bore za svoja vjerska ili ideološka uvjerenja – kaže Dalija Orešković, kandidatkinja koalicije Stranke s Imenom i Prezimenom, Pametno i Fokus.

Njezinu objavu donosimo u cijelosti:

Grinch krade Božić, Željka Markić izborne kampanje.

Kada institucije ne rade svoj posao i ne štite pojedinca, pa tako niti prava žena koja proizlaze iz postojećeg ustavnopravnog poretka, u svakoj se kampanji pojave jedni te isti izborni profiteri koji ne hodaju za život niti se bore za svoja vjerska ili ideološka uvjerenja, već iz svog interesa provode prikrivenu kampanju za one političke opcije koje nemaju nikakav drugi sadržaj, osim nametanja svojih pogleda preko leđa najranjivijih skupina.

Teme pobačaja i silovanih žena koje se nameću u predizborno vrijeme, umjesto nuđenja rješenja za ključne egzistencijalne i društvene probleme, repriza su svega što smo već vidjeli.

Onima koji na ovakav način manipuliraju u izbornim procesima, ne trebamo pokazivati srednji prst, već bi trebali pripremiti kemijske olovke i izaći na izbore.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dalija.oreskovic.start/videos/885581018607581/” bottom=”30″]

Komentiraj