OPTUŽEN UBOJICA: Muškarac (36) iz Zagorja ubio majku govoreći da je vještica!

Podijelite članak
ZASTRAŠUJUĆI POZIV: Halo, policija, ubio sam dvoje staraca, želim se predati!
Ilustracija

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1981.) zbog počinjenja protupravnog djela zakonskih obilježja teškog ubojstva iz članka 111. toč. 1. u svezi članka 24. stavak 2. Kaznenog zakona. (28. 9. 2017.)

Okrivljenika se tereti da je 21. srpnja 2017. između 23,00 i 00,30 sati, u prostorijama obiteljske kuće u Donjoj Stubici, u stanju neubrojivosti, zbog čega nije mogao shvatiti značenje svojih postupaka niti vladati svojom voljom, nasrnuo na svoju majku odnosno zadao joj kuhinjskim nožem sedamnaest ubodnih rana u predjelu prsnog koša, trbuha i leđa i ruku, uslijed kojih je njegova majka preminula, trpeći intenzivne bolove, piše na stranicama DORH-a.

Podsjetimo, riječ je o 36-godišnjem Tomislavu C. Koji je lani ubio svoju majku, a sve se dogodio 21. srpnja 2016. u Pustodolu pored Donje Stubice.

Majku je ubio kuhinjskim nožem i zadao joj je sedamnaest ubodnih rana.

Potom je tijelo sakrio u ledenicu, u podrumu kuće. Budući su susjedi vidjeli kako žene nema i kako se nikom ne javlja, pozbvali su policiju.

Prema pisanju medija policiji je govorio kako mu je majka vještica, dok su mještani rtekli kako je niz godina bio ovisnik o drogama.

Zbog neubrojivosti najvjerojatnije će završiti u psihijatrijskoj bolnici.

 

 

Komentiraj