OGLASIO SE SUBAŠIĆ: Kaže da su “krive sitne duše koje su to snimile i prodale se za 200 kuna”

Bivši reprezentativac, Hajdukov vratar Danijel Subašić oglasio se na Instagramu nakon što je u javnost izašla snimka na kojoj s Markom Livajom pjeva “Mrzim Dinamo, srpsko ime to”.

Subašić piše:

“Najveći hrvatski derbi Dinamo. Velika pobjeda Hajduka 0:2. Odlična utakmica, atmosfera vrhunska, Hajduk nikad s manje prekršaja u derbiju (4) dominirao u igri i velikom borbom stigao do velike pobjede. Protiv Dinama koji igra Europsku ligu i koji je po kvaliteti jedna od najboljih ekipa lige. Svaka čast, bili. Velika fešta je bila ispod tribine di su naši navijači došli u velikom broju i ista takva atmosfera se preselila u svlačionicu i na naš doček u Split gdje je sve bilo vrhunski i veličanstveno.

Sve je bilo super dok se nisu našle neke sitne duše i snimale nas i podijelili te video klipove i prodali se za (200 do 500 kn) i tu je počelo sve ovo gore navedeno da se ne ističe i ne priča o Hajduku koji se stabilizira, koji se diže, koji je u lovu na oba trofeja, koji ima pozitivu u klubu i oko njega sa svojim navijačima. Da mi igrači širimo govor mržnje, ne sjećam se da sam imao mikrofon i da sam na njega pjevao pogrdne pjesme i širio mržnju.

Rivalstvo da, ali mržnja ne. Svaki klub u HNL-u od mene ima veliki respekt prema svojim djelatnicima, igračima, navijačima tako i Dinamo. Ako sam ja svojim neprimjerenim ponašanjem (pjevanjem ili pjevanjem sebi u bradu) nekog uvrijedio nije mi to bila želja ni cilj. Moj Hajduče hvala za nedjeljnu romantiku i pobjedu u derbiju.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijel Subasic (@danijel.subasic)