OČEKIVANO: Odgođen stečaj Uljanika – čekaju se Kinezi, a radnici gladni

Podijelite članak

Trgovački sud u Pazinu još jednom je odgodio odluku o stečaju Uljanika d.d. Novo ročište je 17. svibnja u 9.30 sati.

Izvor: Media servis

Član Nadzornog odbora Uljanika Samir Hadžić pojasnio je da su odgodu zatražili zbog najava da ćemo uskoro saznati odluku Kineza koji su ovaj tjedan posjetili Uljanik i 3. maj.

“Odgoda koju smo zatražili na osnovu medijskih informacija da odgovor čekamo za 10-ak dana. U međuvremenu ćemo skapavati od gladi i glumiti budale. Ne znam kako da se izrazim, ne želim više govoriti u rukavicama. Odgovornost je od početka bila samo na Vladi i minsitru, a o ni se okolo naslikavaju za izboriće i to je njima super. Tko će koga gurnuti u Bruxelles, to je stvarno divno”, rekao je Hadžić.

Odgodu je komentirao i predsjednik HSS-a Krešo Beljak. “Jeste sumnjali u nešto drugo. Bit će vam taman pred izbore konačna odluka, ako će to odgovarati HDZ-u, ako neće, onda neće biti odluke. Sve u ovoj državi je usmjereno na način koji odgovara HDZ-u. Zato hoće li biti stečaja ili neće, to ovisi kako će u tom trenutku odgovarati njima, nažalost pretvorili smo se u državu kojoj je jedini cilj da HDZ ostane što duže na vlasti”, rekao je Beljak.

Komentiraj