OBEĆANJE JANDROKOVIĆA: Svakoj mladoj osobi 130.000 kuna za samozapošljavanje

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković putem Facebook objave komentirao je HDZ-ovu pomoć mladima.

Istaknuo je kako će HDZ u sljedećem mandatu osigurati svakoj mladoj osobi bespovratnih 130 tisuća kuna za samozapošljavanje.

Objavu prenosimo u cijelosti.

“Tijekom svojeg mandata studentima smo povisili satnicu s 15 na 25 kuna, i osigurali smo preko 50.000 stipendija. U sljedećem mandatu želim svakoj mladoj osobi osigurati bespovratnih 130.000 kuna za samozapošljavanje, kao i subvencionirati 20.000 stambenih kredita za mlade obitelji.

U ovoj utrci za Sabor posve je jasno da je došlo vrijeme da se otvori prostor za mlađe generacije koje bolje razumiju vrijeme u kojem danas živimo.

Nove tehnologije, briga za okoliš, brža komunikacija ubrzano mijenjaju naš život. Već sam 20 godina u svijetu visoke politike i s tim iskustvom pružit ću priliku upravo mladima da svojim znanjem i entuzijazmom doprinesu razvoju Hrvatske”, napisao je Jandroković.

Predsjednik Hrvatskog Sabora Gordan Jandroković komentirao je sinoćnje RTL-ovu debatu Davora Bernardića i Andreja Plenkovića.

“Sučeljavanje je bilo između ozbiljnog, odgovornog i kompetentnog kandidata i drugog, koji je površan, sa znanjem ispod razine dužnosti premijera”, smatra Jandroković, kako piše Media servis.

“Gospodin Bernardić je nedostatak sadržaja nastojao kompenzirati agresivnošću. Međutim, moram priznati da mi je malo bilo neugodno gledati ga jer se ne sjećam da je u ovih 30 godina netko pretendirao na mjesto premijera s toliko malo znanja i toliko puno površnosti. Vremena pred nama su izazovna.

Na mirnom moru, na bonaci, svatko može upravljati brodom, ali kada je more valovito, kada je olujno, onda trebate imati ozbiljnog, iskusnog kapetana koji brod zna dovesti u mirnu luku”, zaključuje Jandroković.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/gordan.jandrokovic/photos/a.110561123997395/137256907994483/?type=3&theater” bottom=”30″]

Komentiraj