NENAD PERIŠ O SNIMCI: Vidi se da moj Matej nije trčao a da ne zna kamo trči

Nenad Periš, otac nestalog mladića Mateja, dao je intervju za TV Prvu i otkrio neke detalje iz istrage.

Na pitanje ostaje li u Beogradu, kazao je: “A gdje da idem? Ja sam siguran da će MUP Srbije učiniti sve da do Mateja dođemo, svi zajedno. Hvala svim ljudima, koji ga traže i tijekom praznika. Božić je, treba se nadati”, rekao je Nenad Periš za TV Prvu.

“Nemam ništa novo, situacija je takva da mi je bilo rečeno na Badnji dan u Ministarstvu unutarnjih poslova da će se potraga nastaviti i uvjerio sam se jučer da je tako bilo. Hvala svakom policajcu posebno i svima koji sudjeluju u potrazi”, dodao je.

“Ja sam roditelj. Sve ono što ja mislim, vjerujte mi, promišljam sa sto strana različitih. Ono što znam da je istina, znajući mog sina, po onome što sam vidio, negdje je htio ići. Kada je izašao iz kafića nije trčao, kako vidim, a da ne zna gdje trči. Pazio je gdje ide, uz rub ceste, pa je rukom napravio pokret da zaustavi taksi. Išao je na vrata na koja se ulazi pa se vratio i pitao taksista pa onda nastavio. Šteta je što taj taksi nije bio slobodan”, rekao je Nenad Periš.

Govorio je i o prijateljima s kojima je Matej došao u Beograd. “Oni su utučeni, izgubili su ili privremeno, daj Bože da je privremeno, svog prijatelja od prvog razreda osnovne škole. Sve što se piše, ima puno laži, ovoga, onoga… Svaki dan se čujemo, dobili su koronu i razboljeli se. Teško je. Kao da su izgubili brata”, rekao je Periš, prenosi Dnevnik.hr.