NEMA LJEPŠE STVARI: Rekao je Tomašević nakon otvorenja OŠ Bukovac

U Zagrebu je otvorena novoizgrađena Osnovna škola Bukovac. Nova je to škola za više od 600 učenika, ima 36 učionica i pratećih kabineta, knjižnicu, novo vanjsko sportsko igralište, školski trg te parkiralište.

Prostire se na nešto više od osam tisuća metara kvadratnih.

Novu školu na Bukovcu otvorio je gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević.

“Uvijek kažem da nema ljepše stvari za bilo kojeg gradonačelnika nego kada otvara novu školu ili novi dječji vrtić i doista je tako i danas. Ovo je jedna od najvećih kapitalnih investicija u sustavu odgoja i obrazovanja u Gradu Zagrebu. Cijela ova škola je na kraju koštala oko 18 milijuna eura i gotovo je u potpunosti financirana iz gradskog proračuna”, rekao je Tomašević.

Ravnateljica Osnovne škole Bukovac Mirjana Boras.

“Otvaranje nove suvremene školske zgrade poseban je trenutak u povijesti svake škole, pa tako i naše Osnovne škole Bukovac. Tada zastanemo i osvrnemo se na rad tijekom mnogih školskih godina, ali i istaknemo planove koje imamo u budućnosti. Ovaj suvremeni prostor koji danas otvaramo omogućit će nam optimalne uvjete za rad i lakše ostvarivanje zajedničkih ciljeva u procesu odgoja i obrazovanja”, poručila je Boras.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!