NEMA KRAJA LUDILU: U Zagrebu nove gnjusne poruke mržnje prema Srbima

Nakon što su huligani koji se nazivaju navijačima u zagrebačkom naselju Kustošija pozirali s transparentom na kojem piše “Je**t ćemo srpske žene i djecu”, zbog čega su šestorica završili u pritvoru, pojavile su se i nove sramne poruke mržnje prema Srbima.

U zagrebačkom naselju Borovje, ulica Grada Chicaga, u petak ujutro osvanuo je sramotni grafit, koji poziva na nasilje prema Srbima.

“U Vukovaru hrvatskome gradu, gradu mnogi četnici su ostavili bradu. Sve ćemo vam prste slomit’, a ne samo tri. Ubi Srbina”, piše na pročelju zgrade podosta upečatljivo.

Sve je za RTL komentirao Milorad Pupovac, čelnik SDSS-a:

“Kao ni mojim kolegama jučer koji su komentirali poruke s Kustošije, tako ni meni večeras nije lako da komentiram ovu novu poruku mržnje i poruku nasilja prema Srbima u Hrvatskoj.”

“Mogu samo kazati kako mi se čini da pod pritiskom šovinizma, mržnje i nasilnosti nekih grupa, nekih političkih aktera koji su je obnovili u kampanji za ove izbore, i mi Srbi u Hrvatskoj, i Hrvatska sve teže dišemo.”

“Poput onog Afroamerikanca zbog kojeg je ustala cijela Amerika i pridružio joj se dobar dio svijeta, pa i mi iz Zagreba prije nekoliko dana”, kazao je vidno potreseni Pupovac za RTL.hr.