NAVODNI SLUČAJ MADISON: Je li Milanović bio u sukobu interesa – Povjerenstvo prikuplja papire

zoran milanović

Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa i dalje radi na predmetu Madison u kojem se spominje navodni sukob interesa šefa SDP-a.

DORH je odbacio prijavu za kazneno djelo. Predsjendica Povjerenstva Dalija Orešković očekuje skoro uvrštenje predmeta na sjednicu no ne može reći kada točno će to biti.

“Dio dokumenatcije smo prikupili, dio je potrebno prikupiti. Predmet će se razmatrati nakon što sve potrebno pristigne. To je samo jedan od predmeta koji su u pripremi i sukladno tomu kada je koji predmet spreman, uvrštava se na dnevni red sjednice”, rekla je za Media servis.

DORH je o tom slučaju proveo predistragu tijekom i zaključio da nije bilo kaznenog djela. Prema prijavi, šefa SDP-a Zorana Milanovića se teretilo da je od vlasnika Madisona Mladena Hrgareka kroz fiktivne ugovore tražio isplatu 15.000 kuna mjesečno vlasniku tvrtke Intergrafik Igoru Kneževiću. Madison je više godina bio agencija za odnose s javnošću SDP-a.

Milanović je u srpnju rekao da je za njega ta priča odlukom DORH-a završena:

” To je bio pokušaj da se jednu stranku koja ima dugu povijest čistog poslovanja prikaže kao muljatore. DORH je to odbacio i ja mogu samo slegnuti ramenima. Bit će još takvih pokušaja. Da su me bar prijavili za neko teško kazneno djelo, ali nisu ni to mogli izmisliti”.

O navodnom slučaju Madison pisali smo šire OVDJE.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!