NAŠI SJAJNI NA SLJEMENU: Jako sam sretan zbog nas – kaže Zubčić

Povijesni je dan za hrvatsko skijanje. Sva četvorica domaćih predstavnika uzeli su bodove na Sljemenu i na fantastičan način otvorili novu godinu.

Izvor: Media servis

Filip Zubčić očekivano najbolji, završio je peti što mu je ujedno rezultat karijere u slalomu.

“Stvarno odlična utrka na Sljemenu, moj prvi top 10 rezultat tako da sam stvarno sretan i zadovoljan. Još bolja stvar je da smo sva četvorica ušli u drugu vožnju i uzeli bodove”, rekao je Zubčić.

Senzacionalni Matej Vidović više nije u sastavu reprezentacije, ali nakon 21. mjesta u prvoj vožnji bio je 12. u drugoj za rezultat karijere.

“Veliki dan za domaće skijanje. Zadovoljan sam, izvukao sam puno, osjećam da sam mogao i bolje ali bit će puno utrka da to pokažem. Drago mi je što je utrka uopće održana”, izjavio je Vidović.

Samuel Kolega bio je 15. i stigao do svojih prvih bodova u Svjetskom kupu.

“Osjećaj je jako dobar. Dugo sam se trudio za ovo. Drago mi je jer je druga vožnja bila dosta dobra, ne savršena ali na nivou i to mi je dobro prošlo”.

Istok Rodeš najavio je povratak u top30 završivši 23. “Imam osjećaj da sam svaki dan sve bolji, ulazim u formu, zadovoljan sam s tim rastom iz dana u dan. Ovo je dobra podloga za ostatak prvog mjeseca”.

Komentiraj