NAPAD NA TAKSISTA: Usmrćen i opljačkan muškarac u Makarskoj – uhićene tri osobe

Podijelite članak

Troje ljudi je uhićeno koji se dovode u vezu s pljačkom i napadom na muškarca (66) jučer u Makarskoj, koji je pretučen i opljačkan i preminuo je u kolima Hitne pomoći.

PU splitsko-dalmatinska je priopćila:

“U odnosu na događaj od jučer u Makarskoj kada je fizički napadnut 66-godišnji muškarac koji je preminuo na putu za splitsku bolnicu, policijski službenici odmah su započeli s intenzivnim kriminalističkim istraživanjem i traganjem za počiniteljima što je rezultiralo time da su sinoć i tijekom jutra uhićene tri osobe koje se dovode u svezu s događajem i nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje i od kojih je jedna osoba zatečena i zaustavljena u pokušaju izlaska iz RH. Na mjestu događaja obavljen je očevid”.

Prva dvojica su, kako se doznaje, uhićena u Civljanima, a treći na granici sa Srbijom.

Podsjećamo kako je Dalmatinski portal objavio da je napadnut je i opljačkan makarski taksist Jozo Čorić, a sve se dogodilo na predjelu Veliko brdo.

Nesretni je čovjek, koji cijeloga života vozi taksi, divljački pretučen, zadobio je teške tjelesne ozljede i preminuo je u vozilu Hitne pomoći na putu do splitske bolnice iza 18 sati.

Oteta je veća količina novca, navodno se radi o 200 tisuća kuna i 10 tisuća eura.

 

 

 

Komentiraj