NAKON STRAVE: Udala se ljepotica kojoj je ljubomorni muž odsjekao obje ruke

Stravična je priča obišla svijet 2017. godine kada je prelijepoj Ruskinji Margariti Grachevoj (27), majci dvoje djece, suprug Dmitri zbog ljubomore odsjekao obje ruke.

A sada Margarita objavljuje na Instagramu kako se udala, te da je s novim suprugom Maksimom priredila vjenčanje na kojem su za prijatelje imali neobično iznenađenje. Naime, u trenutku kada su trebali razmijeniti prstenje, Maksim ih je bacio u rijeku i šokiranim gostima rekao: “Danas definitivno neće biti vjenčanja”.

No, nakon šoka, Margarita je brzo rtekla kako su se vjenčali prije godinu dana i da je ovo zapravo proslava prve godišnjice braka. Rekla je i da je u drugom braku “nenormalno sretna”.

Nakon strave koju je doživjela, Margarita se s djecom preselila iz moskovske oblasti, gdje se tragedija dogodila, i sada živi u Sankt Peterburgu. Bivši suprug ju je optuživao za prijevaru i u trenucima ludila odsjekao joj obje ruke. Liječnici su joj uspjeli nekako spasiti jednu, koju sada koristi samo djelomično, dok joj je druga ruka bionička.

Nasilnik Dmitri osuđen je na 14 godina zatvora, a Margarita je zatražila razvod i napisala knjigu “Sretna bez ruku”. U njoj je poslala poruku svim ženama koje prolaze kroz obiteljsko nasilje.

Nju je bivši muž optužio da ga je varala i u psihotičnom nastupu ljubomore odsjekao joj je obje ruke. Margrariti su ljekari uspjeli zašiti jednu ruku, ali može da je koristi samo djelimično dok drugu nisu uspjeli spasiti.

Dmitri je dobio zatvorsku kaznu od 14 godina, a Margarita je u međuvremenu počela koristiti bioničku šaku na drugoj ruci. Nakon užasa koji je preživjela podnijela je zahtjev za razvod i napisala knjigu “Sretna bez ruku” u kojoj se obratila svim ženama koje prolaze kroz porodično nasilje i podstakla ih da pobjegnu iz takvog odnosa.

Nedavno je po prvi put objavila i seriju slika sa bioničkom rukom. O novom suprugu kaže kako su bili prijatelji sve dok se na njega nije navikla.

“Čekao me strpljivo i nije me pritiskao i zahtijevao da definiramo vezu. Vjerujem da je zato i uspjelo. Moja dva sina se sjajno slažu s njim”, rekla je Margareta, dodajući da njezini sinovi ne znaju ništa o tome kako je njihov otac majci odsjekao ruke. “Znaju samo da je u zatvoru i ne doživljavaju ga kao oca”.

Komentiraj