NADA TURINA ĐURIĆ: Nije me boljelo kada su s kolovođama novopečenog HNS-a brisali pod u Saboru

nada turina đurić

Nakon što je HNS pristao na koaliciju s HDZ-om na drugoj strani među onima koji na to nisu pristali je i zastupnica Nada Turina Đurić.

Turina Đurić se oglasila na Facebooku, a njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji, posebno oni koji ste na bilo koji način bili vezani uz HNS!

Danas je bio jedan za mene posebno bolan i tužan dan, a povezan je naravno sa odlukom sada već moje bivše stranke HNS , da uđe u koaliciju sa HDZ-om. Nije me toliko bolilo što su kolovođe novo pečenog HNS-a dobile po nosu i što su njima danas brisali pod u Sabornici kao sa jednom prljavom krpom koja će biti već sutra bačena u smeće.

Bolilo me to, što ste svi vi koji ste godinama bili uz HNS ili ste simpatizeri (jer to je u stvari HNS), danas morali gledati i slušati tu sramotu i bili ste vjerojatno ljuti jer ste nam vjerovali, jer ste davali, jer ste glasali za nas ili nas podržavali.

Poznajem Vas osobno puno takvih i želim Vam se još jednom zahvaliti i reći Vam da mi je užasno žao da se to dogodilo, da se HNS izgubio, da ste prevareni! Neki od nas smo pokušali to spriječiti, nismo uspjeli, ali eto, pokazali smo da ima savjesti, odgovornosti i obraza i nismo podržali tu prijevaru koja se zove Vlada HDZ-HNS!

Od danas u 20 h, Goran Beus Richembergh, Vesna Pusić, Anka Mrak-Taritaš i Nada Turina-Đurić više nisu članovi/ce HNS-a, ni saborski zastupnici/ce HNS-a!
Od slijedećeg ponedjeljka smo nezavisni zastupnici koji će imati svoj Klub u Saboru i nećemo odustati od svojih principa!

Još jednom zahvaljujem svim ljudima koji su nam tijekom ovog tjedna slali nebrojene poruke podrške!
HVALA, jer bez Vas bi bilo puno teže i bolnije!

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/nada.turina.duric/posts/10213040723643583″ bottom=”30″]