MONSTRUM UBIO ŽENU I KĆI: Sjackao sam ju kako bih vidio njezine suze – onda sam to učinio i bebi

Arpad Sabo

U Veterniku kod Novog Sada dogodio se stravičan zločin kada je Arpad Sabo ubio svoju suprugu Slavicu i kći Nikolinu, staru tek četiri mjeseca.

U policiji je rekao, kako pišu sroski mediji, kako je to učinio jer je sumnjao da ga supruga vara i da djevojčica nije njegova, te da mu uopće nije žao.

Srpski mediji iz dobro obavještenih izvora prenose i strašnu izjavu monstruma koji je zločin počinio nakon tek šest mjeseci braka.

“Otkad je rodila, sumnjam da je djevojčica moja. Ona je, doduše, uvijek tvrdila da me nikad nije prevarila, ali je u mojoj glavi bilo ludilo. Znao sam da samo mene voli, ali sada me više neće voljeti.

Nije mi žao što sam je ubio. A ni dijete, neka je s njim, ionako su stalno visjele zajedno”, rekao je hladnokrvno Sabo, te dodao kako ga je najviše razljutilo što Slavica uopće nije plakala a niti se

branila dok ju je tukao. Potom je iznio jezive detalje:

“Uzeo sam nož i sjeckao je, kako bih vidio njezine suze. Ubadao sam je do besvijesti, sve dok joj i grkljan nisam prerezao. Kada sam vidio što sam uradio, odlučio sam da to isto učinim i bebi, koja

je spavala u krevetiću.”

Beogradski Kurir piše kako je u tužiteljstvu, u vrijeme dok su su sahranjivali Slavicu i Nikolinu, zanijemio.

“Osumnjičeni se na saslušanju u prisustvu branitelja po službenoj dužnosti branio šutnjom. Nije htio odgovarati na postavljana pitanja. Određen mu je pritvor do 30 dana”,  rečeno je Kuriru u Višem tužiteljstvu.

O monstrumu ponešto govori i činjenica da se nakon ubojstva supruge i male bebe Sabo okupao i presvukao.

Potom je krenuo preko njiva kako ga netko ne bi vidio. Pješačio je sve do Bačke Palanke.

Želio je kod Dunava ukrasti neki čamac i njime se prebaciti u Hrvatsku. Kad su ga policajci uhitili nije se opirao i odmah je priznao ubojstvo, ali nije bilo kajanja.