MLADIĆ KOJI JE DOBACIVAO PLENKOVIĆU: To je čisto zastrašivanje HDZ-a – drugi put ću još glasnije!

Podijelite članak
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Rekao je to za Novu TV Marko Starčić, inače član Živog zida, koji je premijeru Andreju Plenkoviću, za posjete Poreču, kada je izlazio iz zgrade gdje je razgovarao s grdaonačelnikom, povikao: “HDZ lopovi!”

“Nisam radio nikakve probleme. Izrekao sam te dvije riječi i tu je sve stalo. Mislio sam da će to biti fora u društvu među ekipom. Vidjet ćemo što će biti i kako će se odvijati, ali to je čisto zastrašivanje od strane HDZ-a. Drugi puta ću još jače, još snažnije nek se čuje”, kaže Starčić.

Podsjećamo, nakon povika Starčiću su prišla dvojica inspektora u civilu, pokazali mu značku, i molili da se stiša. On ih je pitao žele li njegovu osobnu, a oni su rekli kako to nije potrebno.

Ali, dva sata poslije toga  na radno mjesto policajac mu donosi poziv na sud zbog remećenja javnog reda i mira. Na zapisniku nije bilo ni broja značke niti je vidljivo tko ga je potpisao, što se vidi u video snimci koju je Starčić ustupio Dnevniku Nove TV.

Podsjećamo, i premijer Plenković je komentirao vrlo kratko događaj riječima: “Zakon se treba provoditi”.

Nataša Vitasović, glasnogovornica PU Istarske, je o svemu rekla: “Predviđena je novčana kazna ili kazna zatvora do 30 dana. Odluku o sankciji donijet će nadležni prekršajni sud. Kazna je propisana u rasponu od 400 do 800 kuna”.

PISALI SMO:

VIDEO: IVAN PERNAR – Evo zašto sam postao vegetarijanac – čitajte OVDJE.

PERNAR IMA EKSKLUZIVU: Dostupno u svim bojama, osim plave – pogledajte! – čitajte OVDJE.

BEUS RICHEMBERGH O “HDZ LOPOVI”: Dođe li do prosvjeda, hoće li zbog te parole privoditi tisuće ljudi?! – čitajte OVDJE.

VIDEO: MLADIĆ VIKAO “HDZ LOPOVI” – Bilo je to pred premijerom, pa je zaradio prekršajnu zbog “vike”! – čitajte OVDJE.

 

 

Komentiraj