MIRKO FILIPOVIĆ: Koje smo mi smeće od pravne države – puste monstruma

cro cop, mirko filipović

Naš proslavljeni borac i sportaš Mirko Filipović Cro Cop nije mogao izdržati a da ne reagira na potresni događaj u kojem je Fanny Fraenkel, Nijemac koji se naselio u Hrvatskoj, izmasakrirao susjedova psa, da bi potom bio pušten, pa je nakon dva dana izbo i drugog susjeda.

Mirko se među ostalim osvrnuo na naše pravosuđe i zgrozio nad tim da takav čovjek koji izmasakrira psa može biti pušten da počini novo nedjelo.

Na Facebooku je Mirko napisao:

“Evo čitam i ne vjerujem. Kod Požege neki Nijemac, očito psihički bolestan i lud izbo susjeda dok je ovaj bio na wc-u u vlastitoj kući. Još to ne bi bilo šokantno da taj isti poremećeni monstrum nije prije dva dana drugom susjedu izmasakrirao, ali baš izmasakrirao psa škarama za rezanje metala i onda nožem.

Škarama mu odrezao noge, a onda nožem dokrajčio. I policija ga naravno privede, i umjesto da iste sekunde popije pritvor i nakon isteka istog dobije bar 5 godina zatvora njega puste isti dan??????!!!!! I naravno bolesnik 2 dana poslije toga pokuša ubiti susjeda i sad se nesretnom čovjeku bore za život.

Koje smo mi smeće od pravne države. I taj koji je donio odluku da se ovog idiota pusti treba dobiti iste sekunde golu nogu u golu guzicu i dobiti kaznenu prijavu ali od toga ništa naravno neće biti.

U jednoj Americi to se sigurno ne bi dogodilo, niti bi takav psihopat ikada više došao u priliku napasti nekoga. Kod nas će brzo van, jer je ‘lud’ i ima ‘psihičke smetnje’.

Još ako se dosjeti izjaviti da se liječio kod psihijatara u Bosni jer ga bilo sram u Njemačkoj nema straha da će dugo biti u zatvoru. Pljuccccc”.

PISALI SMO:

DIVLJACI MEĐU NAMA: Muškarac (31) škarama brutalno izbo psa – dva dana potom i susjeda – čitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/mirkocrocop777/posts/1483622788430877″ bottom=”30″]