MINISTAR ODGOVARA O “SLUČAJU STIROPOR”: Neistina je da sam dobio otkaz zbog krađe – kaže Tomislav Panenić

tomislav panenić
Nastavno na optužbe čelnika Hrvatske udruge radničkih sindikata Ozrena Matijaševića, osjećam se dužnim odgovoriti na nečasne optužbe koje mi se proteklih tjedana uporno podmeću.

“Naime, oštro odbacujem optužbe da sam dobio otkaz zbog navodne krađe u tvrtki”, napisao je ministar gospodarstva Tomislav Panenić.”

“Nikada ne bih doveo u pitanje svoju odgovornu poziciju zamjenika voditelja i to samo kako bih otuđio stiropor u vrijednosti nekoliko stotina kuna. Isto tako, potpuna je neistina da sam dobio otkaz, riječ je o sporazumnom raskidu ugovora, a o detaljima raskida radnog odnosa nisam u mogućnosti govoriti sukladno članku 15. Ugovora stvrtkom koji me obvezuje da poslovne podatke, dokumentaciju i ostale informacije, a koje se tiču poslodavca, moram čuvati kao tajnu i ne smijem proslijeđivati trećim osobama.”

U sektoru Ministarstva gospodarstva čekaju me veliki i važni potezi za koje smatram da su od puno većeg interesa javnosti od zlonamjernih neistina koje smo imali prilike čitati u medijima.