MILANOVIĆ PORUČIO PREDSJEDNICI: Neka pazi gdje ide i s kim razgovara

Podijelite članak

“Kad se ide na Bliski istok, ne treba puno pričati. Ovo je bilo nekorektno od strane domaćina koji nam je strateški partner, a takvima smo ih mi proglasili”, komentirao je predsjednički kandidat Zoran Milanović situaciju s navodnim izjavama predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u listu Jerusalem Post da u BiH vlada militantni islam.

“Nezamislivo mi je da se nakon zatvorenog sastanka dvaju presjednika ovakve stvari objavljuju u novinama. To se nikad ne događa… Moguće da je autetično, pa kad su vidjeli da su uvrijedili gosta, onda su to odlučili malo ublažiti, pogledati, zglajzati. Oni se njoj trebaju ispričati, a ona mora opreznije paziti što priča i s kim priča, jer ovo nije šator, ovo su državnički poslovi”, rekao je Milanović, kako piše N1.

Podsjetio je i keko se predsjednici već više puta dogodilo da ima nesporazum u izjavama u medijima. “Očito imamo problem u komunikaciji. Sam si si na kraju odgovoran za ono što se dogodi, ali prepričan je zatvoreni sastanak i kad su vidjeli da se dogodila šteta, onda se pokušavaju izvući. Ona neka pazi gdje ide i s kim razgovara. Glavni problem je da nam se ne navuče neka nevolja na glavu, jer sve te priče su vrlo osjetljive i samo ne treba da nam se dogodi nered, da ne zapalimo neku šibicu, jer mi nismo zemlja, koja se treba gurati u prvi red u ovakvim stvarima”, rekao je Milanović.

Komentiraj