MARKO VUČETIĆ: Zašto Hrvoja Tomasovića itko smatra liječnikom – on je patogeni hibrid

HDZ-ovac Hrvoje Tomasović, inače splitski kirurg, u svom je komentaru na društvenoj mreži iznio u najmanju ruku nekoliko ružnih svojih opservacija vezanih za smrt poznatg novinara Vladimira Matijevića.

“Da je bio neki drugi novinar koji je dobar sa mnom sigurno bi me nazvao i ja bi sve napravio da mu pomognem i to pod odmah! On očito nije bio dobar ni s ovim njegovim jugo doktorima pa nije imao niti koga zvati osim hitne”, napisao je među ostalim Tomasović.

Na sve je reagirao na Facebooku Marko Vučetić, nekadašnji saborski zastupnik, predsjednik Gradskog vijeća Zadra:

Ne znam zašto Hrvoja Tomasovića itko smatra liječnikom? On je patogeni hibrid.

Ako pročitamo što sam o sebi kaže, a to je ipak autentičan iskaz, očito je da je riječ o desničarsko-liječničkom hibridu koji liječnike dijeli na hrvatske i jugo, a pacijente na utjecajne, koji se mogu nadati pomoći, i principijelne, one koje će hibridi pustiti da umru ili će druge motivirati da ih, kada ih ništa ne boli, “uhvate za uši i prebiju”.

Ovo je slika devastirane i dekadentne države. Ovo je prava istina o našoj državi i o tome kako sve naše nade završavaju – smrću uslijed ostavljenosti od sustava skrojenog po mjeri patogenih nacionalističkih hibrida.