MAMIĆ PROZVAO I NOVINARE: Ovo su oni koji žele uništiti Dinamo

Na pressici u Mostaru Zdravko Mamić je prozvao i novinare za koje tvrdi da uništavaju Dinamo.

“Vlada teror i strah. Preimenovat će nam Dinamo u GNK Policijski. Antolić i njegova ljubavnica se bore protiv djelatnika kluba. Povezali su se s gradskom politikom. Antolić izdaju Dinama bazira na izručivanje političkim opcijama. O nama koluniciraju gradske službe i političari. Povezuje se s najvećim dušmanima. Glavni urednik Sportskih novosti Robert Šola. On je moj rođak. Odričem ga se javno. On je sramota grabovice i onog kraja. Godinama je navijač Hajduka. Analizirajte mu tekstove.

On piše 90 posto tekstova o Hajduku, koga treba dovesti ili kupiti. On pretvara sve u uspjeh Hajduka. On postaje ekskluzivni izvjestitelj iz Dinama. Oni su ga kupili. Imam ljude za koje znam da su mu dali novac. I nas je pitao da mu kao klub damo novac za povoljnije pisanje. Mario Zorko, koji je dinamovac, smjenjen je zbog tih jakih moći Hajduka. Sportske novosti pišu protiv Dinama.

“Index je smrtni neprijatelj Dinama, to je sve što radi otkad postoji. Glavna fora im da ruše Dinamo i sve što je hrvatsko. Index je objavio da se Ademi umirovi, a to im je rekao Antolić. Sedmorica novinara je to odbilo napisati, a Antolić je našao Gorana Đulića koji ga je spojio s Vicom Karinom u Indexu. I sad svaki dan u Indexu imate informacije iz Dinama”, tvrdi pravomoćno osuđeni kriminalac.

“Putem Naglića dostavlja Krušelju informacije, a on piše protiv Dinama. Udružili su se. Ja sam taj koji je sva zločinačka udruženja porušio kad je mafija trebala preuzeti hrvatski nogomet. Od tad je naš nogomet doživio uzlet. Imali smo drugo i treće mjesto na svijetu. Ja sam bio vođa razvoja modernog hrvatskog nogometa. Umoran sam. Volio bih da se izabere novo vodstvo kluba i da me više nitko ništa ne pita. Zaustavljaju me tu ljudi i pitaju što se događa u Dinamu.”