MAMIĆ POMAGAO BIVŠOJ PREDSJEDNICI: Tvrdi to Nacional – Grabar Kitarović tvrdi da su to laži

Najsnažnije i u potpunosti odbijam navode Nacionala u kojima se ističe kako je g. Zdravko Mamić na bilo koji način kompenzirao moje plaće ili privatne troškove, tijekom predsjedničke kampanje”, poručila je bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Napisala je to na Facebooku i komentirajući navode tjednika ‘Nacional’ da se ‘pristala kandidirati za predsjednicu tek kada joj je Mamić kompenzirao visoku plaću iz NATO-a.’

“To su u potpunosti netočni navodi i laži. Svi troškovi kampanje financirani su isključivo i jedino putem HDZ – Hrvatska demokratska zajednica, čija sam bila kandidatkinja na predsjedničkim izborima”, istaknula je bivša predsjednika i zamolila da se za sve informacije o financijskim troškovima predsjedničke kampanje obrate Hrvatskoj demokratskoj zajednici.

“Pitam se kome ove objede i lažni navodi idu u korist?”, poručila je na kraju.

Podsjećamo, kako javlja Nacionalu, izvor blizak bivšoj hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović otkrio je tom tjedniku početkom tjedna šokantne i senzacionalne detalje.

“Kolinda se pristala kandidirati za predsjednicu tek kada joj je Mamić kompenzirao visoku plaću iz NATO-a’ – kaže čovjek iz njene blizine; donosimo detalje kako je Mamić na crno financirao i zavladao samim vrhom hrvatske države; plaćao je hrvatsku predsjednicu, pa ga je potom njen savjetnik za unutarnju politiku inicijalno povezao sa osječkim sucem koga je, kako sam tvrdi, Mamić kasnije korumpirao”, u objavi na Facebooku piše Berislav Jelinić, glavni urednik Nacionala te najavljuje nove detalje broja.

Kako u postu najavljuje, Nacional donosi tekst o dramatičnim razmjerima sistemske političke korupcije u režiji Zdravka Mamića za vrijeme HDZ-a Tomislava Karamarka i Milijana Brkića.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!