LOPOVI OPELJEŠILI JOSIPA ĐAKIĆA: Dok je bio na odmoru provalili mu u stan u Virovitici gdje živi s prijateljicom

Dok se nalazio na godišnjem odmoru lopovi su provalili u stan u Virovitici Josipa Đakića, HDZ-ovog saborskog zastupnika i čelnika HVIDRA-e.

Kako su za Telegram rekli iz PU virovitičko-podravske Đakiću su lopovi ukrali novac i druge vrijedne predmete. Materijalna šteta prelazi 25.000 kuna, a Đakić krađu najprije nije htio detaljnije komentirati.

“Policija provodi kriminalističko istraživanje pa ne bih želio u ovom trenutku davati izjave”, kratko je rekao Telegramu.

Policijska uprava virovitičko-podravska potvrdila je da je između 31. srpnja i 8. kolovoza nepoznati počinitelj provalio u Đakićev dom.

“S dosad neutvrđenim alatom provalio je vrata stana 60-godišnjaka i otuđio novac i druge vrijedne stvari”, kažu iz policije dodajući da su protiv nepoznatog počinitelja podnijeli kaznenu prijavu.

No kasnije je Đakić rekao za Slobodnu Dalmaciju da se sve odigralo dok je bio u Kninu. “Očito su znali da sam na proslavi, pratili me i odlučili iskoristiti priliku dok nikoga nema u stanu!”

Da je opljačkan zajedno s prijateljicom s kojom živi shvatio je kad su došli s odmora. “Prijateljica je prva otišla do stana. Ubacila je ključ u bravu, ali nije mogla otvoriti vrata. Odmah me zvala, a moja prva reakcija je bila pitanje – je li išla do pravog stana. Kat ispod, naime, živi moja prva supruga. I meni se s ključem dogodilo isto, nisam ga mogao okrenuti. Odmah smo zvali policiju, oni bravara, a kada smo konačno usli, imali smo što za vidjeti”, pojasnio je Đakić.

Komentiraj